Over ons

Sinds 2019 zetten wij ons in om kansarme kinderen, gezinnen en jongeren in Nederland en Irak te voorzien in de basis levensbehoeften én een toekomstperspectief. Samen zorgen we ervoor dat de primaire behoeftes worden vervuld. Van voedsel en schoon drinkwater – tot veilige educatie en medische hulp. Een goed leven begint bij de juiste basis!

Stichting Babylon

“Altijd werken vanuit de juiste basis.” Daar dankt de stichting haar naam aan: Stichting Babylon. De beschaving van Babylon is één van de eerste beschavingen die de mensheid heeft gekend. Deze beschaving heeft de basis gevormd voor de moderne beschaving zoals wij die vandaag kennen.

Binnen stichting Babylon zijn wij oprecht en transparant. Wij willen een wereld creëren met gelijke kansen voor iedereen.

Jarenlange ervaring

Ook voor 2019 zetten onze werknemers zich al in om kinderen, gezinnen en jongeren gelijke kansen en een toekomstperspectief te bieden. Dat deden we op locatie in Irak. Hier hebben veel leed gezien en veel meegemaakt. Daarom weten we hoe belangrijk dit werk is! Weten wat wij daar al hebben betekend? Je leest hier meer over onze jarenlange ervaring.

ANBI-status

Stichting Babylon heeft sinds 2019 een ANBI-status. ANBI staat voor Algemeen Nut Beoogde Instelling en wordt uitgegeven aan instellingen die zich inzetten voor het algemeen belang. Meer weten over onze ANBI-status?

Menu