Help mee

Word vrijwilliger

Bij Babylon zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers. Als u besluit vrijwilliger te worden bij Babylon kunt u verschillende dingen doen. Dagelijks helpen vrijwilligers ons met taken als flyeren, kleding en speelgoed inzamelen en donatiebussen ophalen. Neem contact met ons op om ons te helpen!

Lever kleding in en steun de kwetsbare gezinnen en kinderen

Stichting Babylon heeft meerdere containers in Nederland staan waar u gebruikte of nieuwe kleding in kunt doen om te doneren. De bruikbare kleding die u doneert, komen terecht bij kinderen en vrouwen in Irak die geen inkomen hebben om van basis voorzieningen te kunnen voorzien, zoals onderdak, educatie en medische zorg. De containers worden structureel leeg gehaald en daarna gesorteerd naar de bruikbaarheid en kwaliteit. De top kleding en spullen worden dan apart verzameld en naar Irak gestuurd. De rest van de bruikbare kleding komt terecht bij kringloopwinkels en kleding die niet verkoopbaar blijkt te zijn wordt gerecycled. Uw kleding krijgt dus een tweede leven. Met de opbrengsten van de verkoop worden kwetsbare gezinnen en kinderen ondersteund in hun essentiƫle levensbehoeftes. Graag geen afval kleding.

Word donateur

Wilt u bijdragen aan de toekomst van kwetsbare gezinnen in Irak? Babylon heeft daar verschillende doneer opties voor ontwikkeld. In alles wat wij doen zijn wij transparant en bij Babylon komt het geld echt ten goede van de kwetsbare gezinnen en kinderen. Doneer nu en helpt deze gezinnen aan een betere toekomst.

Menu