Help mee

Bij Stichting Babylon zijn we dagelijks op zoek naar mensen die ons willen helpen om kansarme kinderen, gezinnen en jongeren te ondersteunen in hun primaire behoeftes. Die hulp bieden we op verschillende manieren. Ook jij kunt ons daarbij helpen. Samen kunnen we echt het verschil maken voor mensen die zoveel behoefte hebben aan een sterke en solide basis.

Kleding inzamelen

Eén van die eerste primaire behoeften is kleding. Daarom zamelen we door het hele land kleding in door middel van onze kledingcontainers. Hiermee zorgen we dat tweedehands kleding op een juiste manier wordt hergebruikt. Jouw gebruikte kleding kan ervoor zorgen dat kinderen in Irak er warm bij zitten tijdens de winter. Ook helpt het om kansarme kinderen en jongeren in Nederland te verzorgen – en zich daarmee beter te laten voelen. Kijk hier waar jij jouw tweedehands kleding kunt doneren.

Doe een donatie

Met jouw steun helpen wij kansarme kinderen, jongeren en gezinnen om hun primaire behoeftes te vervullen. Wat we met jouw donatie doen? We zetten het in om basisscholen te renoveren in Irak. En in Nederland? Daar helpen we migranten om te integreren in de samenleving. Daarbij helpen we ouders met het behalen van hun theoretische examen voor de auto – zodat zij meer kans hebben op een baan. Weten waarbij we nog meer ondersteuning bieden? Kijk hier!

Steun met belastingvoordeel

Wil jij regelmatig doneren of kies je voor een gewone gift? Dan is het voordelig om Stichting Babylon te steunen met een belastingvoordeel. Dat houdt in dat je een deel van jouw donatie kun terugvragen bij de belastingdienst, omdat wij een ANBI-status hebben. Wat dit inhoudt? Dat lees je op onze steun met belastingvoordeel pagina.

Word vrijwilliger

Wil jij jouw steentje bijdragen? Wordt vrijwilliger bij Stichting Babylon! We hebben je hulp hard nodig. Zo zijn we op zoek naar vrijwilligers die mensen te helpen integreren in Nederland. Maar ook zijn we op zoek naar vrijwilligers die willen collecteren of in gesprek willen gaan met anderen om men ervan te overtuigen dat iedereen een juiste basis verdient.

Ook zoeken wij enthousiaste vrijwilligers die zich willen inzetten voor het goede doel: ga de uitdaging aan om te collecteren of voer inspirerende gesprekken om anderen te overtuigen dat iedereen recht heeft op een solide basis!

Jouw inzet gaat mensenlevens redden! Neem nu contact met ons op.

Vraag een donatiebus aan

Laagdrempelig doneren aan goede doelen voor kinderen? Kies dan voor onze donatiebus. Deze bus werkt als een spaarpot. Hierin spaar je samen met jouw gezin, familie en/of collega’s voor kansarme kinderen, gezinnen en jongeren in Nederland en Irak. Heb jij contant geld over? Stop dit in de bus. Is de bus vol? Dan komen wij deze ophalen. Vraag je donatiebus aan.

Menu