Doe een donatie

Jouw donatie maakt het verschil! Wij zetten ons als stichting in voor kinderen, maar ook voor kansarme gezinnen en jongeren. Primaire behoeftes vervullen, dat is ons doel. Jouw donatie wordt ingezet voor de renovatie van basisscholen in Irak. Ook zorgen we voor warme kleding, voedselpakketten en passende educatie. En in Nederland? Daar focussen we ons op migranten, door hen te helpen interageren in de Nederlandse samenleving. Wij zorgen dat jouw donatie ten goede komt aan mensen die het écht nodig hebben.

Doneer eenmalig

Wil jij eenmalig een geldbedrag doneren aan onze stichting? Met een eenmalige donatie aan onze stichting help je kansarme kinderen, gezinnen en jongeren in Nederland en Irak.

Doneer maandelijks

Een vaste maandelijkse donatie aan Stichting Babylon schenken? Dat biedt ons mogelijkheden om gestructureerd hulp te bieden.

Doneer per kwartaal

Een donatie per drie maanden overmaken? Met een donatie per kwartaal kunnen wij grootschalige projecten in Nederland en Irak realiseren.

Doneer jaarlijks

Een jaarlijkse donatie biedt kansen! Daarmee help jij Stichting Babylon stappen maken in het ondersteunen van kansarme kinderen, gezinnen en jongeren in Nederland en Irak.

Doneer met onze donatiebus

Wil jij een contante donatie geven aan Stichting Babylon? Vraag dan een donatiebus aan. Met deze spaarpot kun jij samen met je gezin, collega’s, vrienden en/of sportvereniging samen sparen. En is de donatiebus vol? Dan komen we deze ophalen. We tellen de inhoud en geven jullie een certificaat met het gedoneerde bedrag.

Menu