Kleding doneren Utrecht

Er gaat niets boven warme kleding, in koude winter maanden. Helaas is dit niet voor elk kind de realiteit in Irak. Stichting Babylon zet zich daarom in om kinderen, jongeren en vrouwen in Irak te ondersteunen door middel van kleding donaties. Iedereen heeft recht op de primaire basisbehoeftes en dus op goede kleding. We hebben door het hele land, zo ook in Utrecht, kledingcontainers geplaatst waar jij je kleding kunt doneren. Zo geef je kinderen in Irak en kansarme kinderen en jongeren in Nederland de kans om er warm bij te zitten in de winter.

Kleding doneren in Utrecht

Woon jij in Utrecht en heb je kleding over die je wilt doneren? Stichting Babylon is erg dankbaar voor elke kleding donatie. Met jouw kleding, kunnen wij een lach toveren op het gezicht van arme kinderen, jongeren en vrouwen in Irak. Het geeft ze warmte en zelfvertrouwen. En het beschermt ze tegen de extreme winters in Irak. Dankzij jouw donatie houden kinderen zichzelf warm en kunnen ze zelfverzekerd naar school.

De kleding die je doneert krijgt een tweede leven én helpt een leven. Je doneert jouw kleding door ze veilig op te bergen in een grote zak. Zorg ervoor dat deze zak goed afgesloten is.

Wij accepteren schone, droge en/of licht gebruikte kleding voor kinderen van alle leeftijden. Kleding in goede staat. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Truien
  • Jassen
  • Broeken
  • Rokken
  • T-shirts
  • Tassen
  • Knuffels
  • Schoenen

Is het niet mogelijk voor ons om je kleding te doneren, dan zullen wij dit op een verantwoorde manier recyclen. Deze opbrengt komt ook ten goede aan Stichting Babylon en wordt ingezet om de kinderen te ondersteunen.

Waar kun je kleding doneren?

Je vindt de kledingcontainers op verschillende plekken in Utrecht. We hebben alle plaatsen hieronder even voor je op een rijtje gezet.

Utrecht

Stad
Adres
Postcode
Lopik Juliana van Stolberglaan 65 3411 XB
Oudewater De Cope 26 3421 XL
Oudewater Kluwen 3 3421 KW
Utrecht Fernandezlaan 80 3526 GW
Utrecht Sint Bonifaciusstraat 8 3553 SR
Utrecht Pr. Margrietstraat 124 3554 HJ
Utrecht 3de oosterparklaan 71 3541 SC
Utrecht Van Hoornekade 6 3554 AW
Woerden Abeellaan 2 3442 JB
Woerden Goudenregenstraat 2a 3442 HG
Leiden Bergweg 1 3701 JJ
Menu