Donatiebussen

Help mee

Wil je op een vrijblijvende manier bijdragen aan de toekomst van onze kinderen, jongeren en kwetsbare gezinnen in Irak? Dan is een donatiebus van Stichting Babylon wat voor jou. De donatiebus krijg je gratis thuis gestuurd of gebracht door een van onze vertegenwoordigers, hierdoor wordt het voor jou gemakkelijker om vanuit huis te doneren. Het werkt net als een spaarpot, maar dan spaar je voor één van onze projecten.

Stichting Babylon kijkt vervolgens binnen welk project donaties het hardst nodig zijn. En zal dit dan daarvoor gebruiken. Mocht je zelf specifiek voor één van de projecten willen sparen, dan kun je dit uiteraard aangeven. Het doneren bij Stichting Babylon kan dus op zeer laagdrempelige manieren. Wacht niet nog langer en bestel vandaag nog een donatiebus.

Vrijblijvend en mogelijke belastingvoordeel aftrek

Het bezitten van een donatiebus is erg gemakkelijk. Je kunt de donatiebus zes maanden in beheer houden, na afloop halen wij de donatiebus(sen) weer op. Dit doen we uiteraard in goed overleg en maken samen duidelijke afspraken hierover. Na ontvangst van een volle donatiebus bieden wij je aan om live met ons mee te kijken bij het tellen van de inhoud. Zodra het opgehaalde bedrag bekend is, ontvang je als donateur een kwitantie. Mocht het wenselijk zijn, dan kun je ook gelijk een nieuwe donatiebus in ontvangst nemen. Transparantie van zaken staat erg hoog bij Stichting Babylon. Je kunt onze kwitantie afgeven aan je administratiekantoor voor een eventueel belastingvoordeel. Voor meer informatie kijk op: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/gift-aftrekken

* Aan deze informatie worden geen rechten ontleend.

Donatiebussen

De stichting Babylon kijkt vervolgens waar de donatie het hardste nodig is en zorgt voor een nieuwe hoop en blijdschap in hun gezichten.

Op een makkelijk en laagdrempelige manier kun je dus echt levens veranderen.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog de donatiebus aan, want ze hebben jouw hulp hard nodig.

Elke seconde telt.

Hoe kom ik aan een donatiebus?

  1. Laten thuis bezorgen: Telefonisch of vul het onderstaande formulier in
  2. Ophalen bij ons kantoor in Den Haag

    Ik wil:

    Menu