Donatiebussen

Help mee

Wilt u op een vrijblijvende manier bijdragen aan de toekomst van onze kinderen, jongeren en kwetsbare gezinnen in Irak? Dan is een donatiebus van Stichting Babylon wat voor u. De donatiebus krijgt u gratis thuisgestuurd of gebracht voor een van onze vertegenwoordiger, waardoor u makkelijk mee kunt sparen vanuit thuis. Eigenlijk werkt het net als een spaarpot, alleen spaart u dan voor kinderen, jongeren en kwetsbare gezinnen. Spaar bijvoorbeeld mee met uw gezin, sportvereniging of bedrijf. Zo kunnen we samen hun helpen een toekomst!

Vrijblijvend, makkelijk, transparant en eventueel belasting voordeel aftrek

We proberen het zo makkelijk mogelijk voor u te maken om een donatiebus te bezitten. Daarom kunt u de donatiebus gratis bestellen, laten bezorgen door een vertegenwoordiger of ophalen bij een van onze vertegenwoordiger. Na een periode van 6 maanden maakt u bij ons een afspraak om de donatiebus op te halen en u weer een nieuwe te geven. Uiteraard als de donatiebus eerder vol zit kunt u gerust met ons contact op te nemen. We zijn hard aan werk om met een bezorgbedrijf samen te werken om de donatiebussen bij u gratis op gehaald te worden. We doen er alles op om voor u zo makkelijk mogelijk te maken.

Verder na ontvangst van u donatiebus gaan we het tellen en u krijgt een kwitantie bon mee terug. U kunt het voor de jaarlijke belastingaangifte de kwitanitiebon aan u administarie kantoor aangeven en kijken of u daarmee een belasting aftrek kunt krijgen. Zie de link van de balstingdienst voor meer info:

https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/gift-aftrekken

Aan deze info wordt geen recht aan ontleent.

Donatiebussen

De stichting Babylon kijkt vervolgens waar de donatie het hardste nodig is en zorgt voor een nieuwe hoop en blijdschap in hun gezichten.

Op een makkelijk en laagdrempelige manier kunt u dus een echte levens veranderen.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog de donatiebus aan, want ze hebben u hulp hard nodig.

Elke seconde telt.

Hoe kom ik aan een donatiebus?

  1. Laten thuis bezorgen: Telefonisch of vul het onderstaande formulier in
  2. Ophalen bij ons kantoor in Den Haag

    Ik wil:

    Menu