Donatiebussen

Help mee

Wilt u op een vrijblijvende manier bijdragen aan de toekomst van onze kinderen, jongeren en kwetsbare gezinnen in Irak? Dan is een donatiebus van Stichting Babylon wat voor u. De donatiebus krijgt u gratis thuisgestuurd of gebracht door een van onze vertegenwoordiger, hierdoor wordt het voor u gemakkelijker om vanuit huis te doneren. Het werkt net als een spaarpot, maar dan spaart u voor één onze projecten.

Stichting Babylon kijkt vervolgens binnen welk project donaties het hardst nodig is. En zal dit dan daarvoor gebruiken. Mocht u zelf specifiek voor één van de projecten sparen, dan kunt u dit uiteraard aangeven. Het doneren bij Stichting Babylon kan dus op zeer laagdrempelige manieren. Wacht niet nog langer en bestel vandaag nog een donatiebus!

Vrijblijvend en mogelijke belastingvoordeel aftrek

Het bezitten van een donatiebus is erg gemakkelijk. U kunt de donatiebus zes maanden in beheer te houden, na afloop halen wij de donatiebus(sen) weer op. Dit doen we uiteraard in goed overleg en maken samen duidelijke afspraken hierover. Na ontvangst van een volle donatiebus bieden wij u aan om live met ons mee te kijken bij het tellen van de inhoud. Zodra het opgehaalde bedrag bekend is, ontvangt u als donateur een kwitantie. Mocht het wenselijk zijn, dan kunt u ook gelijk een nieuw donatiebus in ontvangst nemen. Transparantie van zaken staat erg hoog bij Stichting Babylon. U kunt onze kwitantie afgeven aan uw administratiekantoor voor een eventuele belastingvoordeel. Voor meer informatie kijk op: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/gift-aftrekken

* Aan deze informatie worden geen rechten ontleend.

Donatiebussen

De stichting Babylon kijkt vervolgens waar de donatie het hardste nodig is en zorgt voor een nieuwe hoop en blijdschap in hun gezichten.

Op een makkelijk en laagdrempelige manier kunt u dus een echte levens veranderen.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog de donatiebus aan, want ze hebben u hulp hard nodig.

Elke seconde telt.

Hoe kom ik aan een donatiebus?

  1. Laten thuis bezorgen: Telefonisch of vul het onderstaande formulier in
  2. Ophalen bij ons kantoor in Den Haag

    Ik wil:

    Menu