Integratieondersteuning

De basis in een nieuw land

Naast dat wij kansarme kinderen, gezinnen en jongeren in Irak helpen – zetten wij ons ook dagelijks in om migranten in Nederland wegwijs te maken. Daarmee leggen we een solide basis voor de toekomst. Dat doen we op verschillende manieren! We vertellen je er graag over.

Project ‘Theorie-examen’

Het hebben van een rijbewijs in Nederland maakt het verschil bij het zoeken naar een baan. Project ‘Theorie-Examen’ biedt de mogelijkheid om een opleiding te volgen. Het is een belangrijke stap in de integratie in Nederland en brengt een positieve bijdrage binnen de Nederlandse samenleving. Daarom helpen we mensen met het behalen van hun theorie-examen!

Project ‘Begrijp de Nederlandse samenleving’

Wij streven ernaar om nieuwkomers van verschillende nationaliteiten te helpen bij het uitstippelen van hun weg in Nederland. Hoe ze zich de taal machtig maken en hoe ze de Nederlandse normen en waarden begrijpen en zich eigen maken. Wij willen deze doelgroep helpen bij het volgen van een opleiding of bij het uitoefenen van een beroep.

Project ‘Dichter bij elkaar’

Met project ‘Dichter bij elkaar’ willen wij activiteiten ondernemen in buurthuizen om de bewoners van die wijken dichter bij elkaar te brengen. Zodat buren elkaar leren kennen en kennismaken met de verschillende culturen. Wij zijn van mening dat mensen op deze manier elkaar gaan helpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu